<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=254004643605323&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2022.04.19

Äntligen dags för ELMIA produktionsmässor 2022!

Den 10-13 maj samlas bearbetningsindustrin på ELMIA i Jönköping för att på plats se de senaste av morgondagens innovationer och trender inom teknik och industri samt för att se den senaste produktionsutrustningen i drift. Vi finns där med nya FluidWorker 150, kommer du?

ELMIA Verktygsmaskiner

Det är totalt sex mässor för tillverkningsindustrin och det pågår under fyra dagar. Vi på Wallenius Water Innovation deltar i mässan för Verktygsmaskiner som inriktar sig på verktygsmaskiner, utrustning, verktyg och mätteknik.

Vi finns på plats med våra FluidWorker-lösningar för processvätskor inom bearbetningsindustrin, både i centralsystem och enskilda maskintankar. Nytt hos oss i år är FluidWorker 150.

För att förhindra bakterie- och legionella angrepp i industriella vattensystem som kyltorn, tankar och värmeväxlare har vi en speciellt anpassad UV-lösning – AquaWorker.

Modern hantering av skärvätska – FluidWorker 150

Hållbarhet och produktivitet har blivit en självklarhet för att nå långsiktig lönsamhet. Nu är det även möjligt för skärande bearbetning då nya FluidWorker 150 moderniserar hanteringen av skärvätskan. Automatiskt säkerställs att rätt och konstant koncentration används. Man kan inte längre köra torrt och bakterienivåer hålls samtidigt på en låg nivå.

Innovationskraft avgör slaget om framtiden – Stora Scenen

”Vi lever i en tid där konkurrenskraft avgörs av förmågan att erbjuda nya typer av produkter och lösningar, som ger betydelsefulla fördelar för kunder och samhälle.” – Ulf Arbeus

Kom och ta del av vår VD Ulf Arbeus syn på innovationskraft och framtiden – onsdagen den 11 maj, Stora Scenen. kl 15:45.

elmia-verktygsmaskiner-1200x627-sv

Hämta din gratis entrébiljett och boka en tid med oss 

Vi träffar gärna dig och ditt företag för att diskutera hur ni kan öka er lönsamhet och höja produktiviteten på ett hållbart sätt. Ni finner oss på ELMIA Verktygsmaskiner, hall B, monter B07:39.

Börja med att registrera dig för en gratis inträdesbiljett här. Sedan kan du föreslå tider när du skulle vilja träffa oss. Hoppas att vi ses i maj, och har du några frågor kan du höra av dig direkt till mig:

Per Vesterberg, per.vesterberg@walleniuswater.com, 073-942 22 56

 

 

BILD: Hämtad från ELMIA

Per Vesterberg
Per Vesterberg

Chef Direktförsäljning
Som ingenjör med mångårig industrierfarenhet är Per fokuserad på att öka företagens lönsamhet genom ökad produktivitet, kvalitet och sänkta kostnader. Kontakta Per för att få reda på hur FluidWorker och AquaWorker kan appliceras hos Er.
As a mechanical engineer with many years of industrial experience, Per is focused on increasing companies' profitability through increased productivity, availability, quality and reduced costs. Contact me to discuss how FluidWorker and AquaWorker can be used to achieve sustainable productivity with you. Als Maschinenbauingenieur mit langjähriger Industrieerfahrung konzentriert sich Per darauf, die Rentabilität von Unternehmen durch gesteigerte Produktivität, Verfügbarkeit, Qualität und reduzierte Kosten zu steigern. Kontaktieren Sie mich, um mit mir zu besprechen, wie FluidWorker und AquaWorker eingesetzt werden können, um mit Ihnen eine nachhaltige Produktivität zu erreichen.
+46 73 942 22 56

Följ Skärvätskeflödet

Kommentera

Fler artiklar